Daalstraat 162 1852 Grimbergen
02 269 29 16
BODY CARE >> Elektrische tandenborstel >> Oral-B >> PRO 900 Sensi UltraThin
Oral-B PRO 900 Sensi UltraThin
PDF pagina
Productbeschrijving:

Evenwicht is een begrip die zeker past bij de Oral-B PRO 900 Sensi UltraThin.Oral-B houdt rekening met het feit dat de poetsbeurt perfect moet gaan. Te hard en te zacht bestaat dus niet.De motor is krachtig genoeg voor een geslaagde poetsbeurt. Hij draait 20.000 pulsaties en 8.800 rotaties per minuut. Zodra u te hard dreigt te poetsen, zal de tandenborstel u hiervoor beschermen. Dit doet de tandenborstel door middel van de ingebouwde poetsdruksensor. Deze sensor zorgt ervoor dat de poetskracht automatisch terugneemt.De Oral-B PRO 900 Sensi UltraThin bevat de volgende poetsstanden:
  • Daily Clean: voor dagelijkse reiniging

  • Sensitive: voor gevoelige tanden

  • Whitening: voor wittere tandePoetsen met de nieuwe generatie Oral-B opzetborstelsDe meegeleverde Oral-B Sensi UltraThin opzetborstel doet ons denken aan een elegante vrouw die de wals doet over het gebit heen. De zachte, dunnere borstelharen zullen met beleid met uw gebit omgaan.De Cross Action borstel is daarentegen de iets brutalere man. Die zorgt voor net een beetje meer pit met zijn stevigere (borstel)haren. Hij danst alle negatieve invloeden weg van het gebit.Wat maakt de Oral-B PRO 900 een interessante keuze?  
  • 3D-technologie - haalt 3x zoveel tandplak weg in tegenstelling tot een handtandenborstel

  • Poetsdruksensor – voorkomt beschadiging gebit en tandvlees

  • Drie poetsstanden – voor een persoonlijke poetsbeurt

  • Ni-Mh accu – één week lang poetsen met een volle accu


Behoort tot de lijn :
PROFESSIONAL CARE
Oral-B Cashback tot 60 euro
actie
€ 74,99
Cashback:  - € 20,-  =  € 54,99
Tot €60 terugbetaald. + €5 extra bij aankoop van een pak opzetborsteltjes
 (Geldig tot 31/01/2019)


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Batterijtechnologie :NiMH
Bluetooth :
Dagelijkse reiniging :
Gevoelige tanden :
Grondige reiniging :
Batterij meegeleverd? :
Opbergetui :
Oplaadindicatie :
Oplader met standaard :
Opvolging via app op smartphone :
Poetsdruksensor :
Poetstechniek :3D-technologie
Tandvlees verzorgen :
Tong reinigen :
Twee minuten timer :
Witte tanden :
Aantal opzetborstels inbegrepen :2
Aantal poetsstanden :1
Aantal batterijen meegeleverd :1
Batterijtype :Pack
Nieuwsberichten
Januari 2019
Het gamma inductieplaten AEG, SenseCook, biedt een precieze ondersteuning voor perfecte culinaire resultaten thuis.
lees meer...
Januari 2019
Professionele chef-koks en amateurkoks over de hele wereld waarderen het innovatieve messengamma van Zwilling.
lees meer...
Januari 2019
Al meer dan 2000 jaar lang maken we gebruik van gietijzeren kookpannen. Ze worden vooral gewaardeerd voor hun duurzaamheid en capaciteit om warmte vast te houden, zelfs in die mate dat deze waardevolle producten vaak aan de volgende generatie worden doorgegeven.
lees meer...
Januari 2019
Misschien niet erkend, maar was-stress is een ding. Want wassen is plannen. Op dat uur starten met een bepaald wasprogramma, betekent x aantal uur later paraat zijn: de was moet uit de trommel, anders ontstaan er geurtjes en kreukt de was. Toch hoeft dat niet langer zo te zijn. Gedaan met wasdag, stressdag: met de […]
lees meer...
Januari 2019
Is een job als barista niet meteen jouw ambitie, maar streef je er elke dag wel naar om de beste koffie te zetten?
lees meer...
Januari 2019
Ook strijktrends zijn onderhevig aan de tijdsgeeft. In een tijd waarin er voor zowel elke ervaring een (al dan niet digitale) dienst bestaat, wordt ook strijken een steeds minder populaire klus, die vele Belgen graag links laten liggen. 22% van de Belgen geeft zelfs aan een regelrechte hekel te hebben aan strijken. Een opmerkelijke stijging […]
lees meer...
December 2018
De Braun CareStyle Compact strijkt kreuken sneller glad en dankzij het unieke, verticale design bespaar je ook nog heel wat plaats. Twee vliegen in één klap dus.
lees meer...
December 2018
Huisdiereigenaren zeggen veel tijd te besteden aan schoonmaken, dat blijkt uit een online onderzoek door onderzoeksbureau iVOX in opdracht van iRobot.
lees meer...
November 2018
Met de tandenborstel mikt Oral-B op personen die aan gezonder tandvlees werken. Tandvleesinfecties kunnen immers leiden tot gaatjes of uitvallende tanden, of erger nog een chronische ontsteking als parodontitis.
lees meer...
November 2018
Bij wild hoort uiteraard een rijkelijke saus. Ervaren chefs en hobbykoks kunnen daarom niet zonder deze Demeyere bijzonderheid: het haast iconisch hoge sauspotje blijkt méér dan praktisch. Je weet het vast ook wel – degelijk keukengerei is geen overbodige luxe. Met goed materiaal werk je immers sneller, efficiënter, veiliger. Daarbij wordt ieder keukenverhaal zoveel interessanter […]
lees meer...