Daalstraat 162 1852 Grimbergen
02 269 29 16
KITCHEN >> Mixer >> Braun >> MQ9097 Gourmet+
Braun MQ9097 Gourmet+
PDF pagina
Productbeschrijving:

Maak kennis met een geheel nieuwe ervaring op het gebied van voedselbereiding: de baanbrekende MultiQuick 9 staafmixer.

Als wereldwijde marktleider op het gebied van staafmixers hebben we een nieuw paradepaardje gecreëerd voor ons assortiment: de nieuwe generatie staafmixers. Kortweg: is dit de beste staafmixer voor het zwaarste werk, dus wees creatief en pas deze technologie in uw keuken toe. Vanaf nu is er niets meer wat u niet kunt doen.Ga de uitdaging aanDe unieke ACTIVEBlades bewegen op en neer en pureren zelfs het hardste voedsel met 40% minder inspanning. Deze innovatieve nieuwe, flexibele staafmixervoet kan zelfs het zwaarste werk aan en biedt 250% meer actief snijoppervlak om mee te werken, waardoor u twee keer zo fijn kunt pureren. En dus extra creatief kunt zijn!Perfecte resultaten zonder geknoeiDe Uniek PowerBell staafmixervoet is een standaardonderdeel op iedere staafmixer van Braun en is ontworpen met SPLASHControl technologie. Dankzij deze technologie spettert u uzelf en de hele keuken niet onder en behaalt u de beste mixresultaten. De combinatie van de 6 bogen in de PowerBell staafmixervoet met de bel vorm én de unieke positie van de mesjes in de staafmixervoet zorgen ervoor dat de ingrediënten naar binnen worden gezogen zodat u een fijner en gladder resultaat behaalt zonder te knoeien. Zo blijft u zelf en uw keuken spatloos. Een extra mesje voor extra powerDe nieuwe MultiQuick 9 staafmixer beschikt over een extra mesje. Dit innovatieve extra mesje biedt meer snijactie per omwenteling, wat voor een sneller en efficiënte pureerresultaat zorgt en grote stukken voedsel gemakkelijker te verwerken maakt.Eén druk op de knop, alle snelheden!De eerste Smart Speed technologie ter wereld: geen vooraf ingestelde snelheden maar gewoon afgaan op uw gevoel. Afhankelijk van welke resultaten u wenst, regelt u de kracht op intuïtieve wijze door de knop in te drukken. Druk zachtjes voor grove resultaten en verhoog de druk voor meer kracht en fijnere resultaten; u kiest alle snelheden op een intuïtieve manier zonder onderbreking.


Behoort tot de lijn :
MULTIQUICK
Braun: Gratis citruspers
actie
€ 199,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Deeghaak :
Garde/Klopper :
Hakfunctie :
Hakmolen :
Kleur :Grijs , Zwart
Materiaal :Kunststof , Roestvrij staal (RVS)
Mengbeker :
Mes om te raspen :
Mixfunctie :
Raspfunctie :
Variabele snelheid :
Vermogen :1000 W
Aantal snelheden :9
Aardappelstamper :
Draadloos :
Foodprocessor meegeleverd :
Geschikt om te snijden :
Kneedfunctie :
Type mixer :Staafmixer
Aantal kommen :1
Inhoud beker 1 :600 ml
Nieuwsberichten
June 2020
Liebherr-koelkasten en -diepvriezers danken hun uitstekende reputatie in de eerste plaats aan hun kwaliteit – en dat geldt wereldwijd.
lees meer...
May 2020
Grill and chill is het credo dat perfect past bij de Optigrill van Tefal.
lees meer...
March 2020
NEFF is al sinds 1877 specialist in grotere high-end huishoudelektro. Het bedrijf stelt zijn reeksen inbouwovens en inductiekookplaten voor.
lees meer...
February 2020
Gaat de liefde bij jullie ook door de maag? Dan ben je bij Cuizine.be aan het juiste adres. De leukste tools vind je hier om je geliefde te vertroetelen en er een heerlijke Valentijn van te maken! Hartjes all the way Indien je al van bij het ontbijt aan de festiviteiten wenst te beginnen, dan […]
lees meer...