Daalstraat 162 1852 Grimbergen
02 269 29 16
HUISHOUDELEKTRO >> Strijkijzers >> Braun >> SI 9188 BK
Braun SI 9188 BK
PDF pagina
Productbeschrijving:

iCare technologie 1 temperatuurinstelling voor elke soort stof. Altijd de perfecte temperatuur voor een perfect resultaat.Uitmuntende prestaties Dankzij het krachtige 2.800 W vermogen.3 krachtige stoomopties Keuze uit 3 verschillende stoomopties voor de beste resultaten. Met een variabele stoomafgifte van 30 tot 50g/min tot een stoomshot van 230g.Antikalksysteem Voor langdurige, optimale stoomafgifte. Verwijder eenvoudig het antikalkstaafje voor snel en gemakkelijk ontkalken.Saphir 3D strijkzool De gepatenteerde afgeronde Saphir strijkzool zorgt voor 360° glijgemak over elke stof en obstakel, zelfs achterwaarts. Blijf nooit meer hangen achter knopen, zakken of ritsen.Automatische uitschakeling Na 8 min. in verticale positie of 30 sec. in een horizontale positie. Voor max. veiligheid en energiebesparing.Druppelstop Het verbeterde druppelstopsysteem zorgt ervoor dat er geen water uit de strijkzool loopt, zelfs niet wanneer een lage temperatuur is ingesteld.Gemakkelijk bijvulbaar Een grote vulopening zorgt ervoor dat bijvullen zeer snel en gemakkelijk is


Braun: op proef/garantie
actie
€ 129,99


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Antikalkfunctie :
Automatische uitschakeling :
Druppelstop :
Extra stoomstoot :230 g/min
Inhoud waterreservoir :0,4 Liter
Snoerlengte :2,5 m
Snoeropberging :
Spray :
Continue stoomproductie :50 g/min
Vermogen :2800 W
Verticaal ontkreuken :
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
September 2019
Filmmaker of videograaf? Dan zal deze nieuwe Lumix S1H van Panasonic wellicht als muziek in de oren klinken. De systeemcamera kan immers filmen in 6K-resolutie met 24 fps, heeft een hoge gevoeligheid en produceert weinig ruis.
lees meer...
September 2019
Twijfel je nog om een steelstofzuiger in huis te halen? Met deze tips ben je zo overstag! Want laat ons duidelijk zijn. De steelstofzuiger heeft heel wat voordelen in vergelijking met een klassieke stofzuiger. Zijn wendbaarheid of mobiliteit is alvast een van z’n grootste voordelen. Snel stofzuigen, snel weer opbergen. Maar ook op andere vlakken komt de steelstofzuiger goed van pas.
lees meer...
September 2019
De Philips Shaver series 7000 is specifiek ontwikkeld om huidirritaties tijdens het scheren tegen te gaan. Centraal staat de GroomTribe-app die de gebruikers een persoonlijk scheerplan voorstelt.
lees meer...
Juli 2019
Door jaren van onderzoek is elke tandenborstel van Oral-B uniek, dus je bent er zeker van dat je er een vindt die voor jou de beste mondverzorging biedt. De Oral-B opzetborstels zijn ontworpen met de ronde vorm van professionele tandreinigingsmaterialen, en werken met alle elektrische tandenborstels van Oral-B (behalve Pulsonic), zodat je je tanden superieur […]
lees meer...
Mei 2019
De speciale editie van de Philishave combineert de laatste technologische snufjes op scheergebied, met een duurzaam ontwerp en een knipoog naar 1939, aldus Philips.
lees meer...
Mei 2019
Het gebruik van een wasmiddel is onmisbaar voor goede wasresultaten, maar door een verkeerd gebruik van wasmiddel kan het resultaat teleurstellend zijn.
lees meer...