Daalstraat 162 1852 Grimbergen
02 269 29 16
Braun TS545EA
PDF pagina
Productbeschrijving:

Topprestatie Ideale combinatie van 2000W vermogen en krachtige stoomafgifte voor een perfect eindresultaat.Eloxal strijkzool Gepatenteerde bovenlaag zorgt voor goede krasbestendigheid en een optimaal glijresultaat.Stoomshot Indrukwekkende stoomshot tot 160g, zelfs verticaal – perfect om kreuken uit bv. gordijnen te verwijderen.Lichtgewicht De ergonomische vormgeving en het lichte gewicht zorgen voor een hoog gebruiksgemak.Ergonomisch, open handvat Het soft touch handvat zorgt voor maximaal comfort.Na 8 min. in verticale positie of 30 sec. in een horizontale positie voor max. veiligheid en energiebesparing.300ml waterreservoir Langer strijken zonder bijvullen.


Braun: op proef/garantie
actie
€ 69,99


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Antikalkfunctie :
Automatische uitschakeling :
Extra stoomstoot :160 g/min
Inhoud waterreservoir :300 Liter
Meedraaiend snoer :
Snoerlengte :2,5 m
Spray :
Continue stoomproductie :30 g/min
Vermogen :2000 W
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
September 2019
Filmmaker of videograaf? Dan zal deze nieuwe Lumix S1H van Panasonic wellicht als muziek in de oren klinken. De systeemcamera kan immers filmen in 6K-resolutie met 24 fps, heeft een hoge gevoeligheid en produceert weinig ruis.
lees meer...
September 2019
Twijfel je nog om een steelstofzuiger in huis te halen? Met deze tips ben je zo overstag! Want laat ons duidelijk zijn. De steelstofzuiger heeft heel wat voordelen in vergelijking met een klassieke stofzuiger. Zijn wendbaarheid of mobiliteit is alvast een van z’n grootste voordelen. Snel stofzuigen, snel weer opbergen. Maar ook op andere vlakken komt de steelstofzuiger goed van pas.
lees meer...
September 2019
De Philips Shaver series 7000 is specifiek ontwikkeld om huidirritaties tijdens het scheren tegen te gaan. Centraal staat de GroomTribe-app die de gebruikers een persoonlijk scheerplan voorstelt.
lees meer...
Juli 2019
Door jaren van onderzoek is elke tandenborstel van Oral-B uniek, dus je bent er zeker van dat je er een vindt die voor jou de beste mondverzorging biedt. De Oral-B opzetborstels zijn ontworpen met de ronde vorm van professionele tandreinigingsmaterialen, en werken met alle elektrische tandenborstels van Oral-B (behalve Pulsonic), zodat je je tanden superieur […]
lees meer...
Mei 2019
De speciale editie van de Philishave combineert de laatste technologische snufjes op scheergebied, met een duurzaam ontwerp en een knipoog naar 1939, aldus Philips.
lees meer...
Mei 2019
Het gebruik van een wasmiddel is onmisbaar voor goede wasresultaten, maar door een verkeerd gebruik van wasmiddel kan het resultaat teleurstellend zijn.
lees meer...