Daalstraat 162 1852 Grimbergen
02 269 29 16
Braun TS 545 SA
PDF pagina
Productbeschrijving:

Stoomstrijkijzer TexStyle 5 TS 545 SAHet stoomstrijkijzer TS 545 SA is uitgerust met een automatische uitschakeling voor maximale veiligheid en energiebesparing.Hét strijkijzer voor maximale veiligheid en gemakMet de TS545SA kunt u binnen een minuut van start met het strijken van uw wasgoed. Door de 0-30g/min variabele stoom strijkt u al uw strijkgoed gemakkelijk en snel glad. Bij hardnekkige kreukels gebruikt u de krachtige 160g/min stoomshot, die zelfs verticaal te gebruiken is. Ideaal voor hangende gordijnen. Dit strijkijzer is tevens uitgerust met een automatische uitschakeling. Na 8 minuten in verticale positie en 30 seconden in horizontale positie schakelt de TS545SA zichzelf uit. Niet alleen energiezuinig, ook zeer veilig.Strijkzool zonder krassenDe TS545SA is uitgerust met een Saphir basiszool. Deze strijkzool is 4 keer harder dan roestvrij staal en hierdoor uitermate krasbestendig. Het is zelfs de meest krasvaste strijkzool op de markt. Dit zorgt voor een langdurig optimaal glijresultaat en een perfect gladde afwerking van uw pasgewassen kleding. Dat wil toch iedereen.


Braun: op proef/garantie
actie
€ 69,99


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Antikalkfunctie :
Automatische uitschakeling :
Druppelstop :
Extra stoomstoot :160 g/min
Inhoud waterreservoir :300 Liter
Meedraaiend snoer :
Oververhittingsbeveiliging :
Snoerlengte :2,5 m
Snoeropberging :
Spray :
Continue stoomproductie :30 g/min
Vermogen :2000 W
Verticaal ontkreuken :
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
September 2019
Filmmaker of videograaf? Dan zal deze nieuwe Lumix S1H van Panasonic wellicht als muziek in de oren klinken. De systeemcamera kan immers filmen in 6K-resolutie met 24 fps, heeft een hoge gevoeligheid en produceert weinig ruis.
lees meer...
September 2019
Twijfel je nog om een steelstofzuiger in huis te halen? Met deze tips ben je zo overstag! Want laat ons duidelijk zijn. De steelstofzuiger heeft heel wat voordelen in vergelijking met een klassieke stofzuiger. Zijn wendbaarheid of mobiliteit is alvast een van z’n grootste voordelen. Snel stofzuigen, snel weer opbergen. Maar ook op andere vlakken komt de steelstofzuiger goed van pas.
lees meer...
September 2019
De Philips Shaver series 7000 is specifiek ontwikkeld om huidirritaties tijdens het scheren tegen te gaan. Centraal staat de GroomTribe-app die de gebruikers een persoonlijk scheerplan voorstelt.
lees meer...
Juli 2019
Door jaren van onderzoek is elke tandenborstel van Oral-B uniek, dus je bent er zeker van dat je er een vindt die voor jou de beste mondverzorging biedt. De Oral-B opzetborstels zijn ontworpen met de ronde vorm van professionele tandreinigingsmaterialen, en werken met alle elektrische tandenborstels van Oral-B (behalve Pulsonic), zodat je je tanden superieur […]
lees meer...
Mei 2019
De speciale editie van de Philishave combineert de laatste technologische snufjes op scheergebied, met een duurzaam ontwerp en een knipoog naar 1939, aldus Philips.
lees meer...
Mei 2019
Het gebruik van een wasmiddel is onmisbaar voor goede wasresultaten, maar door een verkeerd gebruik van wasmiddel kan het resultaat teleurstellend zijn.
lees meer...