Daalstraat 162 1852 Grimbergen
02 269 29 16
KITCHEN >> Messenblokken >> Zwilling >> Zelfslijpend messenblok Essenhout 7-dlg.
Zwilling Zelfslijpend messenblok Essenhout 7-dlg.
PDF pagina
Productbeschrijving:

Bescherm je investering met de zelfslijpende messenblokken van ZWILLING®. Telkens wanneer de messen in of uit hun gleuf worden genomen, scherpen de ingebouwde keramische slijpstenen automatisch de fijne zijde van het lemmet aan. Comfortabel én veilig snijden lukt immers alleen met vlijmscherpe messen.BEVAT: OFFICEMES 10 CM, UNIVERSEEL MES 13 CM, VLEESMES 20 CM, KOKSMES 20 CM, BROODMES 20 CM, TWIN L MULTIFUNCTIONELE SCHAAR IN EEN ZELFSLIJPEND ESSENHOUTEN MESSENBLOK


Behoort tot de lijn :
****FOUR STAR
€ 329,-
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Gesmeed :
Materiaal :Hout , Kunststof , Roestvrij staal (RVS)
Met messen inbegrepen :
Schaar :
Aantal messen :5
Houtsoort :Essen
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Augustus 2020
Een nieuw AI-platform, iRobot Genius Home Intelligence, moet de schoonmaakrobots van het merk stukken intelligenter en efficiënter maken. Zo wordt er beter rekening gehouden met de specifieke woning, tijdschema’s, andere smart home-apparaten en schoonmaakvoorkeuren.
lees meer...
Augustus 2020
De nieuwste high-end hoofdtelefoon van Philips, de Fidelio X3 is vanaf heden beschikbaar voor muziekliefhebbers in België.
lees meer...
June 2020
Liebherr-koelkasten en -diepvriezers danken hun uitstekende reputatie in de eerste plaats aan hun kwaliteit – en dat geldt wereldwijd.
lees meer...
May 2020
Grill and chill is het credo dat perfect past bij de Optigrill van Tefal.
lees meer...
May 2020
Gezond frituren: het kán! De Fritel SnackTastic maakt gebruik van hetelucht om al je favoriete borrelhapjes van een krokant laagje te voorzien.
lees meer...