Daalstraat 162 1852 Grimbergen
02 269 29 16
KITCHEN >> Sauteerpannen >> Demeyere >> Intense Sauteuse 24cm
Demeyere Intense Sauteuse 24cm
PDF pagina
Productbeschrijving:

Intense lage sauteuse met deksel 24 cmDe Intense serie van Demeyere heeft alles : pure kwaliteit om zorgeloos te kunnen koken, een slimme technologie om energie te besparen en een verleidelijke look. De dubbelwandige deksels zorgen voor behoud van warmte en vitamines. Ze zijn dichtgelast waardoor het deel tussen de wanden als isolator optreedt waardoor het voedsel hierdoor langer warm worden gehouden. Voor de Intense serie biedt Demeyere 30 jaar garantie op alle productie- of materiaalfouten; 10 jaar garantie bij professioneel gebruik.  5-lagenmateriaal tot aan de rand: 

- perfect gelijkmatige warmteverdeling

- geschikt voor de oven en alle vuren, inclusief inductie

Dubbelwandig deksel:

- extra isolerend

- behoud van warmte en vitamines

Grepen uit vol gegoten roestvrij staal 

- stevig gelast

- vuil krijgt geen kans om zich in te nestelen

30 jaar beperkte garantie


Behoort tot de lijn :
INTENSE
€ 219,-
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Diameter :24 cm
Geschikt voor warmtebronnen :Alle warmtebronnen , Vitrokeramische inductie
Met antikleeflaag :
Met deksel :
Nieuwsberichten
May 2020
Grill and chill is het credo dat perfect past bij de Optigrill van Tefal.
lees meer...
March 2020
NEFF is al sinds 1877 specialist in grotere high-end huishoudelektro. Het bedrijf stelt zijn reeksen inbouwovens en inductiekookplaten voor.
lees meer...
February 2020
Gaat de liefde bij jullie ook door de maag? Dan ben je bij Cuizine.be aan het juiste adres. De leukste tools vind je hier om je geliefde te vertroetelen en er een heerlijke Valentijn van te maken! Hartjes all the way Indien je al van bij het ontbijt aan de festiviteiten wenst te beginnen, dan […]
lees meer...
Januari 2020
Philips wil binnen anderhalf jaar af van zijn divisie met huishoudelijke toestellen. Dat onderdeel was in 2019 goed voor een omzet van 2,3 miljard euro.
lees meer...
Januari 2020
Philips wil binnen anderhalf jaar af van zijn divisie met huishoudelijke toestellen. Dat onderdeel was in 2019 goed voor een omzet van 2,3 miljard euro.
lees meer...
December 2019
Stond je met Kerst al boven de kookpotten te dampen om een feestmaal voor te schotelen en ben je je hoofd aan het breken over het menu voor oudejaar?
lees meer...