Daalstraat 162 1852 Grimbergen
02 269 29 16
HUISHOUDELEKTRO >> Wasmachine >> AEG >> L9FEC96S
AEG L9FEC96S
PDF pagina
betaalbaar met Ecocheques
Productbeschrijving:

Beeldt u zich een wasmachine in die kleuren levendig houdt en zwart zo zwart als de dag dat u het kledingstuk kocht. Eindelijk gaat zorg niet meer ten koste van prestatie. Want voor de allereerste keer kunt u een 60 graden-was grondig reinigen op maar 30 graden. Zo blijven de kleur en de vorm van iedere kledingstuk behouden en blijft het nieuw aanvoelen.Zachter water, zorgzamer voor kledingKraanwater bevat mineralen die schadelijk kunnen zijn voor stoffen. Deze wasmachines van AEG beschikken als eerste ter wereld over technologie die deze mineralen verwijdert. Elke vezel gereinigd en beschermdIn een traditionele wasmachine bereikt uw wasverzachter minder dan een derde van de vezels. Met ökomix wordt elke spoortje wasmiddel en wasverzachter vermengd met water zoals het volledig oplost en wordt geactiveerd nog voordat het in de trommel terechtkomt. Verzorgt uw kleding, bespaart water en energieDe ProSense-technologie weegt automatisch elke lading en past het programma aan. Sensoren stellen de wastijd nauwkeurig bij zodat elk kledingstuk optimaal wordt verzorgd. Uw kleding voelt na elke wasbeurt weer fris en nieuw aan en u bespaart bovendien water en energie.Minder strijken, frissere kledingDeze wasmachines van AEG gebruiken stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen zodat u ze meteen weer kunt dragen. De korte, zachte stoomprogramma’s verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreuken in droge stoffen. U kunt ook uw wasprogramma afronden met een zacht stoomprogramma zodat u uw kleding nauwelijks hoeft te strijken.ÖKOInverter, het laagste energieverbruikDe zuinige ÖKOInverter-motor is uitermate efficiënt en duurzaam en levert superieure prestaties, bij elk wasprogramma.


AEG: Dash/Lenor
actie
  € 1199,99
 (Promo tot 30/09/2019)


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Ontvang een Dash en Lenor pakket van 100 wasbeurten
Eigenschappen:
Automatisch programma :
Bediening via app :
Beveiliging tegen waterschade :
Breedte :60 cm
Diepte :63.9 cm
Droogresultaat :A
Eindsignaal programma :
Energieklasse :A+++
Extra water :
Geluidsniveau :47 dB(A)
Geluidsniveau centrifugeren :75 dB(A)
Geluidsniveau wassen :47 dB(A)
Gewicht :80,5 kg
Hoogte :85 cm
Jaarlijks waterverbruik :10499 Liter
Kinderbeveiliging :
Kleur :Wit
Tijd besparen :
Trommelverlichting :
Uitgestelde start :
Voorwas :
Warmwateraansluiting :
Zeer stil :
Aanduiding programmaverloop :
Aanduiding resttijd :
Aansluitwaarde :2200 W
Eco wasprogramma :
Jaarlijks elektrisch verbruik :76 kWh
Type wasmachine :Frontlader
Antikreuk / Makkelijk strijken :
Antivlekkenfunctie :
Stoomfunctie :
Trommelinhoud :9 kg
Zwiersnelheid (maximaal) :1600 t/min
Wasprogramma's :Korte was , Fijne was , Wol , Handwas
Speciale wasprogramma's :Impregneren , Allergie/HygiĆ«ne , Gemengde kleding , Sportkleding
Automatische dosering wasmiddel :
Koolborstelloze motor :
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
September 2019
De Philips Shaver series 7000 is specifiek ontwikkeld om huidirritaties tijdens het scheren tegen te gaan. Centraal staat de GroomTribe-app die de gebruikers een persoonlijk scheerplan voorstelt.
lees meer...
Mei 2019
De speciale editie van de Philishave combineert de laatste technologische snufjes op scheergebied, met een duurzaam ontwerp en een knipoog naar 1939, aldus Philips.
lees meer...
Mei 2019
Het gebruik van een wasmiddel is onmisbaar voor goede wasresultaten, maar door een verkeerd gebruik van wasmiddel kan het resultaat teleurstellend zijn.
lees meer...