Daalstraat 162 1852 Grimbergen
02 269 29 16
KITCHEN >> Sauteerpannen >> Staub >> Sauteerpan Chistera 28cm Kers
Staub Sauteerpan Chistera 28cm Kers
PDF pagina
Productbeschrijving:

Sauteerpan met "Chistera drop structure" 28 cm - kers Ø 28 cm 3,7 l 5,1 kg

Het koepelvormige deksel is uitgerust met de innovatieve Chistera-techniek. De druppelvormige structuren in het deksel zorgen ervoor dat de condensatiedampen in de cocotte opnieuw worden opgevangen en je gerecht besprenkelen, zodat het zachtjes en evenwichtig stooft.Geëmailleerd gietijzer: optimaal behoud van warmte

Zwart, mat email aan de binnenkant: duurzaam, krasbestendig

Gietijzeren deksel

Chistera Drop Structure® onderaan het deksel: continue, natuurlijke besprenkeling

Gietijzeren handvatten

Vlakke bodem, geschikt voor alle vuren, inclusief inductie

Beperkte levenslange garantie op productiefouten


Behoort tot de lijn :
CHISTERA DROP STRUCTURE
€ 219,-


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Diameter :28 cm
Geschikt voor warmtebronnen :Vitrokeramische inductie , Gasvuur , Elektrische kookplaat , Oven , Vitrokeramisch
Kleur :Rood
Afwerking materiaal :Geëmailleerd
Materiaal :Gietijzer
Met deksel :
Vaatwasbestendig :
Secundaire kleur :Kersenrood
Nieuwsberichten
September 2019
Filmmaker of videograaf? Dan zal deze nieuwe Lumix S1H van Panasonic wellicht als muziek in de oren klinken. De systeemcamera kan immers filmen in 6K-resolutie met 24 fps, heeft een hoge gevoeligheid en produceert weinig ruis.
lees meer...
September 2019
Twijfel je nog om een steelstofzuiger in huis te halen? Met deze tips ben je zo overstag! Want laat ons duidelijk zijn. De steelstofzuiger heeft heel wat voordelen in vergelijking met een klassieke stofzuiger. Zijn wendbaarheid of mobiliteit is alvast een van z’n grootste voordelen. Snel stofzuigen, snel weer opbergen. Maar ook op andere vlakken komt de steelstofzuiger goed van pas.
lees meer...
September 2019
De Philips Shaver series 7000 is specifiek ontwikkeld om huidirritaties tijdens het scheren tegen te gaan. Centraal staat de GroomTribe-app die de gebruikers een persoonlijk scheerplan voorstelt.
lees meer...
Juli 2019
Door jaren van onderzoek is elke tandenborstel van Oral-B uniek, dus je bent er zeker van dat je er een vindt die voor jou de beste mondverzorging biedt. De Oral-B opzetborstels zijn ontworpen met de ronde vorm van professionele tandreinigingsmaterialen, en werken met alle elektrische tandenborstels van Oral-B (behalve Pulsonic), zodat je je tanden superieur […]
lees meer...
Mei 2019
De speciale editie van de Philishave combineert de laatste technologische snufjes op scheergebied, met een duurzaam ontwerp en een knipoog naar 1939, aldus Philips.
lees meer...
Mei 2019
Het gebruik van een wasmiddel is onmisbaar voor goede wasresultaten, maar door een verkeerd gebruik van wasmiddel kan het resultaat teleurstellend zijn.
lees meer...