Daalstraat 162 1852 Grimbergen
02 269 29 16
KITCHEN >> Aspergekokers >> Demeyere >> Resto by Demeyere Asperge / Pastakoker 16cm 8016
Demeyere Resto by Demeyere Asperge / Pastakoker 16cm 8016
PDF pagina
Productbeschrijving:

Asperge-/Pastakoker 16 cmAsperges zijn het best te bereiden in een hoge, cilindrische pan met deksel waarin ze rechtop kunnen worden klaargemaakt. De zachte punten komen dan boven het water uit en worden gestoomd in plaats van gekookt. De aspergekoker van Demeyere leent zich hier perfect toe. Het is een hoge, smalle kookpot/pan met een aspergemand met haakje waardoor je het op de rand van de pot/pan kan hangen. Uniek aan deze aspergekoker: hij is niet alleen ideaal voor het verticaal koken van groenten zoals asperges of witloof, maar ook voor het bereiden van pasta. Bovendien kan je erin blancheren, koken en stomen. Demeyere biedt een garantie van 10 jaar op alle productie- of materiaalfouten, geen garantie voor professioneel gebruik.Roestvrij staal 18/10, mat gepolijst, hoogglans deksel

3-lagen capsulebodem, 4 mm

Gelaste grepen van roestvrij staal 18/10: extra stevig en hygiënisch

Geschikt voor de oven en alle fornuizen, inclusief inductie

2 jaar garantie op productiefouten (geen garantie voor professioneel gebruik)

Met mandje


Behoort tot de lijn :
RESTO BY DEMEYERE
Demeyere: Voorjaarsfolder
actie
€ 79,-
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Diameter :16 cm
Inhoud :4,5 Liter
Materiaal :Roestvrij staal (RVS) 18/10
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
May 2020
Grill and chill is het credo dat perfect past bij de Optigrill van Tefal.
lees meer...
March 2020
NEFF is al sinds 1877 specialist in grotere high-end huishoudelektro. Het bedrijf stelt zijn reeksen inbouwovens en inductiekookplaten voor.
lees meer...
February 2020
Gaat de liefde bij jullie ook door de maag? Dan ben je bij Cuizine.be aan het juiste adres. De leukste tools vind je hier om je geliefde te vertroetelen en er een heerlijke Valentijn van te maken! Hartjes all the way Indien je al van bij het ontbijt aan de festiviteiten wenst te beginnen, dan […]
lees meer...
Januari 2020
Philips wil binnen anderhalf jaar af van zijn divisie met huishoudelijke toestellen. Dat onderdeel was in 2019 goed voor een omzet van 2,3 miljard euro.
lees meer...
Januari 2020
Philips wil binnen anderhalf jaar af van zijn divisie met huishoudelijke toestellen. Dat onderdeel was in 2019 goed voor een omzet van 2,3 miljard euro.
lees meer...
December 2019
Stond je met Kerst al boven de kookpotten te dampen om een feestmaal voor te schotelen en ben je je hoofd aan het breken over het menu voor oudejaar?
lees meer...